Kategorije
Zoom image

ANTI CELLULITE WRAP *BENEXERE 41C*

ANTI-CELLULITE WRAP - povoji navlaženi z GELOM in s SOLJO iz MRTVEGA MORJA za boljšo prekrvavitev in stimuliranje  pretoka limfe

 • €11,69
 • Akcija
  50% popusta
Stara cena: €23,37 , Vaš prihranek €11,68
 • 50% popusta
Na zalogi (1 izdelkov na voljo)
Količina:  
 • ID
  10000000215

BENEXERE -41C-  ANTI-CELLULITE WRAP povoji navlaženi z GELOM in s SOLJO pridobljeno iz MRTVEGA MORJA za stimuliranje pretoka limfe


DELOVANJE
Povoji navlaženo z nežnim gelom vsebujejo 23% soli Mrtvega morja. Kljub visoki koncentraciji soli, so povoji prijetnega vonja in omogočajo izreden učinek drenaže. Sol Mrtvega morja za razliko od drugih morskih soli na svetu, vsebuje visoka koncentracijo mineralov, vključno z magnezijem in kalijem, ki so zelo koristni za številne fiziološke mehanizme, predvsem pri izmenjavi in delovanju celična membrane. Izdelek prepojen s soljo Mrtvega morja, ohranja pravo koncentracijo soli, da zagotavlja maximalne učinke.
BENEXERE -41C- WRAP povoji vsebujejo tudi jod, ki je povečuje učinek soli Mrtvega morja in naredi izdelek še bolj primeren za odpravljanje nepravilnosti, ki jih povzročata celulit in maščobne obloge. 41C Wrap bandaža je idealna rešitev za posameznike, ki imajo težave zaradi zadrževanja vode (tudi lokalno), pomarančaste kože ali otekanje nog. Prav tako izboljšuje prekrvavitev in s tem izrazit drenažni učinek.Primerno tudi za nosečnice in doječe matere.
KAKO UPORABITI
Ovijte okoli stopal/gležnjev, spodnjega in zg. dela nog; lahko tudi predel abdomna (trebuha). Nato ovite predela ovijte s folijo ali uporabite presso hlače. Pustite delovati 30 minut. V vrečki ostane približno 30 ml gela. Da bi povečali učinek drenaže,gel po tretmaju nanesite na želene predele. Nežno masirajte, da se popolnoma vpije.
KDAJ UPORABLJAMO
Enkrat tedensko za vzdrževanje stanja, dvakrat tedensko za intenzivno nego.

 • VSEBINA
  250 ml
 • SESTAVINE
  Aqua Maris Sal TEA-Hydroiodidide Hydroxyethylcellulose Phenoxyethanol CI 42090
 • PROIZVAJALEC
  MUSTER e DIKSON S.p.A. ITALIJA
Ocene kupcev
Povprečna ocena:

Glasov: 0. Ocen: 0
Izdelek je zaenkrat še brez objavljenih mnenj kupcev.
Kupci so kupili tudi...
Povleci in spusti v košarico
Izdelek ste dodali v košarico.
Kupci, ki so si ogledali tudi...
Povleci in spusti v košarico
Izdelek ste dodali v košarico.