Kategorije
Zoom image

ANTI CELLULITE WRAP *BENEXERE 42C*

ANTI-CELLULITE WRAP - povoji navlaženi z gelom, ki vsebujejo FOSFATIDILHOLIN, ter ESENCIALNA OLJA BRINA, METE in izvlečke GINSENG-a

 • €11,35
 • Akcija
  50% popusta
Stara cena: €22,69 , Vaš prihranek €11,34
 • 50% popusta
Na zalogi (izdelek je na voljo)
Količina:  
 • ID
  10000000216

BENEXERE -42C- ANTI-CELLULITE WRAP - povoji navlaženi z gelom, ki vsebuje FOSFATIDILHOLIN, ter esencialna olja BRINA, METE in izvlečke GINSENG-a


DELOVANJE

Primerno za
odpravljanje nepravilnosti na koži, ki jih povzroča celulit in / ali lokalne maščobne obloge. Ključna aktivna sestavina izdelka je FOSFATIDILHOLIN, ki se je v preteklosti že uporabljali v kozmetičnih medicini pri t.i  mezoterapiji, z namenom, da se razgradijo lokalizirane maščobne obloge (celulit). Fosfatidilholin je v bistvu komponenta pridobljena iz sojinega lecitina (ni naključje, da priporočajo uživanje dodatkov s sojinim lecitinom posameznikom, ki imajo povišano stopnjo holesterola in trigliceridov, ter s povečano koncentracijo maščobe v krvi) pri čemer dobimo odlične rezultate zahvaljujoč posebni molekularni strukturi, ki omogoča vezavo molekule tako z vodo kot z lipidi (hidrofilne in lipofilne). Ta ogromna prednost daje 42 C Gel Wrap dve temeljni zmožnosti:
1. da zlahka prehaja skozi kožno
membrano (olajša prodornost), zaradi česar neposredno deluje kot "prenašalec" drugih učinkovin, tako za lipofilne kot za hidrofilne, ki imajo omejeno prodornost.
2.
deluje kot naravni topilec maščob
Da bi povečali učinkovitost 42C Gel Wrap, so bile dodane naravne rastlinske sestavine.
Zaradi svojih splošno znanih učinkov pozitivno delujejo na tonus tkiva in na njegovo prožnost. Dodani so tudi olja BRINA, METE in GINSENG-a.
Hidro glicerinsko olje pridobljeno iz GINSENG-a in eterično olje BRINA vračata tonus/čvrstost in imata izreden spodbujevalni učinek. Medtem, ko eterično olje METE deluje izredno osvežilno in sproščujoče.

KAKO UPORABLJAMO
Ovijte okoli stopal/gležnjev, spodnjega in zg. dela nog; lahko tudi predel abdomna (trebuha). Nato ovite predela ovijte s folijo ali uporabite presso hlače. Pustite delovati 30 minut. V vrečki ostane približno 30 ml gela. Da bi povečali učinek drenaže,gel po tretmaju nanesite na želene predele. Nežno masirajte, da se popolnoma vpije.
KDAJ UPORABLJAMO
Enkrat tedensko za vzdrževanje stanja, dvakrat tedensko za intenzivno nego.

 • VSEBINA
  250 ml
Ocene kupcev
Povprečna ocena:

Glasov: 5.00. Ocen: 1
Ocene (1)
5
 
1 kupcev
4
 
 
0 kupcev
3
 
 
0 kupcev
2
 
 
0 kupcev
1
 
 
0 kupcev
 
Izdelek je zaenkrat še brez objavljenih mnenj kupcev.
Kupci, ki so si ogledali tudi...
Povleci in spusti v košarico
Izdelek ste dodali v košarico.
 • Spusti in povleci v košarico Izdelka ni več na zalogi Choose the product options first
  Coming soon...
  • €14,76

  Glasov: 4.00. Ocen: 2