DOSTAVA / PREVZEM

V spletni trgovini https://www.akord-trgovina.si svojim strankam ponujamo dva načina dobave/prevzema izdelkov.

DOSTAVA NA VAŠ NASLOV

V kolikor v trgovini ne poteka akcija “brezplačna dostava” ali niste kupili izdelka pri katerem je navedena brezplačna dostava, strošek dostave naročenih izdelkov plača kupec. Strošek dostave se prikaže v nakupovalni košarici in se prišteje k skupnim stroškom nakupa. Znesek dostave znaša 4.30 EUR pri plačilu s kartico ali po predračunu, 5.30 EUR pri plačilu preko PAYPAL, oz. 7,30 EUR pri plačilu po odkupnini (kupec ne plača stroške provizije) Stroški odkupnine ob nakupu nad 120,00 € znašajo 3.00 €. Kadar je na voljo, lahko pri oddaji naročila izbirate med različnimi dostavnimi službami in načinom dostave/prevzema. Dostava blaga na vaš naslov je mogoča za vse plačilne metode, razen v primeru nakupa na obroke ali plačila s plačilnimi karticami na sedežu trgovine. Za slednji dve metodi je za uspešno zaključen nakup plačilo potrebno skleniti na sedežu naše trgovine.

Kadar znesek nakupa poravnate preko spleta ali banke in izberete dostavo naročenega blaga na vaš dom, prične dobavni rok veljati od dneva izdaje e-poštnega sporočila “potrditev naročila” s strani https://www.akord-trgovina.si, kadar je le-to izdano do 12. ure, v nasprotnem primeru začne veljati z naslednjim delovnim dnem. Dobavni rok za posamezne izdelke je zapisan v podrobnem opisu vsakega izdelka. Prav tako se ob vsakem naročilu izpiše skupni dobavni rok: 1-3 delovne dni za izdelke na zalogi, medtem ko je za izdelke, ki niso na zalogi, naveden predviden dobavni rok. Naročene izdelke vam bomo dostavili glede na skupni dobavni rok, ki je zapisan nad stroški nakupa. Kupec skupaj poravna znesek nakupa in dostave. Ko z naše strani prejmete e-poštno sporočilo “nakup zaključen”, pomeni, da smo vaše naročilo predali dostavni službi. Nasvet: V primeru naročila izdelkov na zalogi in tistih, ki niso na zalogi, svetujemo, da jih naročite ločeno.

Kadar se pri nakupu odločite, da boste znesek poravnali po povzetju, prične dobavni rok veljati od dneva izdaje e-poštnega sporočila “potrditev naročila” s strani https://www.akord-trgovina.si, kadar je le-to izdano do 12. ure, v nasprotnem primeru začne veljati z naslednjim delovnim dnem. Dobavni rok za posamezne izdelke je zapisan v podrobnem opisu vsakega izdelka. Prav tako se ob vsakem naročilu izpiše skupni dobavni rok: 1-3 delovne dni za izdelke na zalogi in ločen dobavni rok za izdelke, ki niso na zalogi. Naročene izdelke vam bomo dostavili glede na skupni dobavni rok, ki je zapisan nad stroški nakupa. Kupec ob prevzemu poravna znesek nakupa in dostave. Ko z naše strani prejmete e-poštno sporočilo “nakup zaključen”, pomeni, da smo vaše naročilo predali dostavni službi.

Nasvet: V primeru naročila izdelkov na zalogi in tistih, ki niso na zalogi, svetujemo, da jih naročite ločeno.

Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu.

TRENUTNI STROŠKI DOSTAVE GLEDE NA VREDNOST NAKUPA do 120,00 € = 4.30 EUR pri plačilu s kartico ali po predračunu, 5.30 EUR pri plačilu preko PAY PAL oz. € = 7,30 EUR pri plačilu po odkupnini; ZA NAKUPEV VREDNOSTI NAD 120,00€ SO STROŠKI DOSTAVE BREZPLAČNI STROŠKI ODKUPNINE OB NAKUPU NAD 120,00 € = 3.00 €.

OPOMBA: Pri plačilu po povzetju, kupec ne plača stroške provizije. V primeru težav z dostavo vaše pošiljke ali morebitnih poškodb se obrnite na Pošto Slovenije. Naprošamo vas, da o morebitnih težavah obvestite tudi nas.

DOSTAVO IZVAJAMO PREKO DOSTAVNE SLUŽBE:
Pošta Slovenije

Za blago, ki ga ob vašem naročilu ni na zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku in začne veljati z dnem od izdanega e-poštnega sporočila “potrditev naročila”. O datumu prevzema blaga, ki ni na zalogi, vas bomo obvestili naknadno.

POGOJI POSLOVANJA
Pogoje poslovanja najdete na naslovu: Pogoji poslovanja.

DODATNE INFORMACIJE
Za dodatne informacije smo vam na voljo preko spletnega obrazca ali na spodnjem naslovu.

OSNOVNI PODATKI

AKORD d.o.o. ZASTOPSTVO-TRGOVINA-STORITVE
Bohoričeva ulica 18
8250 Brežice
SI-Slovenia
ID: SI 44400284

Smo davčni zavezanec