Kategorije
Zoom image

ESENCIALNO OLJE *DIKSON GLAM*

Esencialna olje, ki se uporabljajo kot dodatek k izdelkom DIKSON GLAM

  • VSEBINA
  • €40,52
Na zalogi (izdelek je na voljo)
Količina:  
  • ID
    00000000116

Pridobivanje že majhne količine esencialnih olj je dolgotrajen in težaven postopek. Vsako olje ima drugačno sestavo in aromo, prav ztako ima vsako olje svoje blagodejne učinke. Dodajanje esencialnih olj izdelkom Glam, naredi nego ekskluzivno in osebno, hkrati pa nudi edinstveno izkušnjo

GLAM ESENCIALNO OLJE * SIVKE * - Pridobiva se z destilacijo cvetov določenih vrst sivke. Deluje pomirjujoče in vlažilno. ESENCIALNO OLJE SIVKE lasem povrne lesk. Učinkovito deluje tudi na lasišču s prhljajem oz. na mastnem lasišču

GLAM ESENCIALNO OLJE * ROŽMARIN * - Se prideluje z destilacijo listov rastline. Ima prijetno in osvežilno aromo. Primerno je za uporabo na suhih laseh, na laseh z vozliči, saj se po uporabi lažje razčešejo in so mehkejši na dotik. Prav tako deluje stimulativno, utrdi lasni ovoj in blagodejno deluje na lasišče. Z redno uporabo bodo imeli lasje več leska.

 GLAM ESENCIALNO OLJE * SLADKA POMARANČA * - Pridobiva se s hladnim stiskanjem ali z destilacijo zunanje lupine, skoraj zrelega sadeža. Bogato je s sladkorji, Vitaminom A in Vitaminom B ter je poznano po svojih stimulacijskih, osvežilnih in regeneracijskoh značilnostih. Prav tako tonira in uravnava stanje lasišča. ESENCIALNO OLJE SLADKIH POMARANČ neguje lase in se bori proti prezgodnjem staranju lasnega ovoja.

 GLAM ESENCIALNO OLJE * POPROVA META *- Se prideluje iz celotne rastline. Nabira se, medtem, ko je rastlina v razcvetu. Poznana je po svojih regeneracijskih lin osvežilnih lastnostih. Aktivno izboljšuje in deluje na lase in lasišče. Ustvari prijeten osvežujoč učinek. 

UPORABA ESENCIALNIH OLJ: v kombinaciji z GLAM IZDELKI

BREZ PARABENOV

 

  • VSEBINA
    4 x 10 ml, 10 ml
Ocene kupcev
Povprečna ocena:

Glasov: 0. Ocen: 0
Izdelek je zaenkrat še brez objavljenih mnenj kupcev.
Kupci, ki so si ogledali tudi...
Povleci in spusti v košarico
Izdelek ste dodali v košarico.