Kategorije
Zoom image

TANORGANIC + OILARGANIC SET

SET ZAJEMA: TANORGANIC + OLARGANIC + PILING ROKAVICA + ROKAVICA ZA NANOS

  • €54,17
Na zalogi (izdelek je na voljo)
Količina:  
  • ID
    00000000187

TANORGANIC je učinkovit porjavitveni tonik prijetnega vonja. Narejen je iz Aloe vere, rastline, katere blagodejni vpliv na kožo so dokazali že v tridesetih letih prejšnjega stoletja. Dejansko deluje kot bi iztisnili čisti sok Aloe vere na kožo. To naravno čudo za polt vsebuje tudi vitamine A, C in E. Prav tako vsebuje hialuronsko kislino, ki je med mnogimi drugimi antioksidanti, koži lasten naravni vlažilec.

OILARGANIC je blagodejna, čudežna mešanica 8 olj, z nežnim vonjem vrtnic. OilArganic je dober izbor tudi za nego las, ki postanejo po njem nežni kot svila, nohti ponovno zdravi in lepi, strije in brazgotine pa manj opazne. Z OilArganic oljem je lažje tudi pri noricah, aknah, ekcemu in luskavici. Z njim se rade pohvalijo tudi nosečnice, saj z njim preprečuje nastajanje strij.

PILING ROKAVICA je popolno »orodje« za pripravo kože pred nanosom izdelka TanOrganic, prav tako pa tudi za odstranjevanje umetne polti. Odstranjuje odmrle kožne celice in starejši barvni nanos, ter razkriva novo gladko kožo. Uporabljate jo kot suho ali mokro »piling« rokavico za pripravo kože pred nanosom ali po nanosu ter v primeru, da ste nanesli preveliko količino izdelka. Rokavico izperite z mlačno vodo in jo obesite, da se osuši.

ROKAVICA ZA NANOS se lahko uporablja na obeh straneh. Omogoča lahkoten nanos TanOrganic na kožo in lepo naravno polt.

Ocene kupcev
Povprečna ocena:

Glasov: 5.00. Ocen: 1
Ocene (1)
5
 
1 kupcev
4
 
 
0 kupcev
3
 
 
0 kupcev
2
 
 
0 kupcev
1
 
 
0 kupcev
 
Izdelek je zaenkrat še brez objavljenih mnenj kupcev.